Voorne

Van de Voorzitter

Het is een echte herfstdag met regenbuien en windvlagen als ik dit voorwoord zit te schrijven. De meeste bomen zitten nog volop in het blad en in meeste tuinen staan er nog genoeg planten in bloei. Met de plantenruilochtend, die we gisteren in prachtige tuin van René en Roelie Menneken hielden, komt dan een beetje het gevoel dat het seizoen op zijn einde loopt. Natuurlijk is er nog volop werk aan de winkel voordat de tuin (en ook wij) aan de winterrustperiode beginnen.

Het bestuur en de commissies zijn bezig met veranderende Landelijke Groei & Bloei aangelegenheden, waarbij het huidige bestuursmodel op de schop gaat. De vorming van een Ledenraad staat daarbij centraal en voor deze te benoemen Ledenraad worden leden gezocht die zich daarvoor kandidaat willen stellen. Als er iemand binnen onze vereniging is, die daar interesse in heeft, wordt u uitgenodigd dit kenbaar te maken.

Binnen ons Groei & Bloei rayon is er het initiatief om volgend jaar een zogenaamde "Open Tuinen Carrousel" op te zetten, naar het voorbeeld van Drenthe. Elders op deze website kunt u daar meer over kunnen lezen.

Hoewel de jaarvergadering van 2020 nog bijna een half jaar weg is, zijn we toch bezig met het zoeken naar kandidaten die zitting willen nemen in één van de commissies en ook een bestuurlijke verantwoording op zich willen nemen. Met name zoeken wij iemand die de lezingen kan gaan organiseren. Ik hoop u later te kunnen vertellen wie zich heeft aangemeld voor deze interessante taak binnen ons bestuur.

Graag ontmoet ik u weer bij een lezing, een workshop of anders bij de Kerst-Inn.

Jacques Voogt