Voorne

Van de Voorzitter

Het zal u niet verbazen dat ook dit over het CORONA virus gaat. Zoiets ingrijpends, onzichtbaars en dreigends hebben we nog niet eerder meegemaakt.
In verband met de zorgen over het Corona virus hebben wij alle activiteiten tot 1 juni moeten annuleren. In de periode daarna bekijken we per activiteit wat we, gezien de richtlijnen, door kunnen laten gaan. Tot 1 september worden er in ieder geval geen tuinreisjes georganiseerd.
Natuurlijk hopen wij, dat wij u deze zomer nog kunnen ontmoeten tot op een afstand van anderhalve meter.
Het Landelijk Bestuur van Groei & Bloei besloot om Gardenista dit jaar niet door te laten gaan.
Wij hopen met z'n allen dat de besmettingen snel gaan teruglopen, maar de uitspraken van het RIVM wijzen erop dat zoiets nog wel maanden kan gaan duren.
Ik wens u allen veel sterkte om door deze lastige en zorgelijke tijd heen te komen.

Op 11 maart j.l. hielden wij onze jaarvergadering en toen was alles nog redelijk ontspannen. Het handen schudden moest al wel achterwege blijven!
Op deze vergadering namen wij afscheid van Boukje Rip als bestuurslid. Ook vanaf deze plaats wil ik Boukje bedanken voor de jarenlange grote bijdrage die zij aan Groei & Bloei Voorne heeft geleverd.
Helaas hebben wij tot nu toe nog geen kandidaat voor haar rol binnen het bestuur kunnen vinden.
De lezingen die Boukje organiseerde worden nu voor de periode van 1 jaar verzorgd door Leny van Waardhuizen. Wij waarderen de bereidheid van Leny enorm, maar feit blijft dat het bestuur nog steeds met een vacature zit.
Vanaf deze plaats doe ik een oproep aan onze leden om in uw omgeving rond te zien of iemand interesse zou kunnen hebben om zich kandidaat te stellen voor een rol in het bestuur van onze vereniging.
Natuurlijk geldt deze oproep ook voor u als lid van Groei & Bloei Voorne.
Als de huidige Corona crisis één ding duidelijk maakt dan is het wel, dat we het samen moeten doen!
Wij kijken daarom hoopvol uit naar mogelijke reacties.

Blijf gezond!

Jacques Voogt.