Voorne

Ons archief nu digitaal.

Gedurende de afgelopen maanden heeft onze secretaris Guus Reuter een enorme klus geklaard; hij heeft kans gezien om ons archief, van na 1988, in zijn geheel te digitaliseren.
Een zestal uitpuilende ordners zijn nu samengevat op 1 kleine USB stick.
Graag wil ik Guus complimenteren met het resultaat van deze enorm tijdrovende klus en hem bedanken voor deze bijzondere bijdrage aan onze vereniging.

Oproep.

Er is helaas nog een probleem met ons archief!
Vanaf 1988 was alles in ordners beschikbaar, maar van de geschiedenis van daarvoor is helaas niets te vinden.
Ik wil oud bestuursleden vragen of zij misschien weten waar het gearchiveerde materiaal van de periode tot aan 1988 is gebleven. 1988 is toevallig een jubileum jaar en het zou zomaar kunnen dat iemand toen de archieven heeft bekeken om iets samen te stellen over de geschiedenis tot aan het jubileum jaar.
Uw hulp om de oudere stukken te achterhalen wordt zeer op prijs gesteld.

Jacques Voogt