Voorne

Creatief met bloemen               nr 2

Anneke van Paridon is 40 jaar werkzaam geweest in het mooie bloemenvak. Met een vader als bloemenkweker kon dat ook niet missen. Ze was mede-eigenaar van een bloemenzaak in Voorschoten en ze werkt nog steeds als arrangeur op bloemententoonstellingen, waaronder de Keukenhof en diverse bloemencorso’s. Ook geeft ze al ruim 20 jaar workshops en die ervaring kan ze goed gebruiken bij het verzorgen van cursussen voor Groei en Bloei.

Tijdens de cursus “Creatief met bloemen” in Oostvoorne leert u een leuke decoratie voor thuis te maken. Diverse technieken komen tijdens deze lessen aan bod. Daarnaast is er ruimte voor een stukje theorie waarin o.a. het een en ander wordt verteld over het verwerken en verzorgen van bloemen en bladmaterialen. Bij deze cursus zorgt u zelf voor de bloemen en neemt u uw eigen gereedschap mee.

U kunt zich opgeven per 4 lessen van 2 uur.

• Docente: Anneke van Paridon
  • Donderdagmiddag van 13.30 uur tot 15.30 uur