Voorne

Consulent gezocht

De vereniging Groei & Bloei bestaat uit ongeveer 125 afdelingen. De afdelingen binnen een regio vormen gezamenlijk weer een rayon. Zo vormt de afdeling Voorne met nog 8 andere afdelingen het rayon Zuid-Holland Zuid.

Daarnaast heeft de vereniging nog enkele consulenten. Die consulenten adviseren, informeren, bemiddelen en denken mee met de afdelingen en rayons op een breed terrein en zijn daarmee onbezoldigd ondersteuner van de afdelingen.

Omdat één van de consulenten onlangs - na zo`n 20 jaar – gestopt is, is het landelijk bestuur van  Groei & Bloei op zoek naar kandidaten (leden of  oud-bestuursleden) om deze functie te kunnen voortzetten.

Heeft u interesse of kent u personen, die geschikt zouden kunnen zijn voor deze functie, dan kunt u bij het secretariaat van onze afdeling (groei.en.bloei.voorne(at)gmail.com) een uitvoerige taakomschrijving opvragen of kandidaten aanmelden.

Bij andere vragen over de vacature kunt u ook mailen naar secretariaat(at)groei.nl of bellen met 079-3681216.

Met vriendelijke groet,