Voorne

Open Tuinen Carrousel rayon Zuid-Holland-Zuid.

In 2020 bestaat de afdeling Hoeksche Waard 40 jaar. Zij willen dan iets bijzonders organiseren. Naar voorbeeld van de provincies Groningen, Friesland en Drenthe overwegen zij met hulp van alle afdelingen van het rayon Zuid-Holland-Zuid een "Open Tuinen Carrousel" te organiseren. Het uitgangspunt is tuineigenaren de gelegenheid te bieden hun tuin één of meerdere weekenden open te stellen op data die zij zelf kiezen binnen een van te voren bepaald tijdsbestek. Op de website worden, middels een duidelijke overzichtskaart, de te bezoeken tuinen en de data waarop deze open zijn bekend gemaakt. In het noorden is dit een groot succes gebleken.

Onze afdeling Voorne heeft aangegeven haar leden te polsen bij te dragen aan dit initiatief. Hebt u uw tuin al eens opengesteld op de Open Tuinen Avond of anderzins en lijkt het u leuk hieraan mee te doen, neem dan contact op met Leny van Waardhuizen:
☎ 0181-484872,
e-mail: jlvanwaardhuizen@gmail.com.
Dit gaat voorlopig alleen om een inventarisatie van belangstellenden om een idee te krijgen of dit ontzettend leuke plan te realiseren is. Dus doe mee en bel of mail ons.

Om een idee te krijgen hoe e.e.a. in Drenthe is georganiseerd kijkt u op: open tuinen carrousel Drenthe.