Voorne

Ik wil jullie bedanken voor "de kleine verrassing" een groots idee. In
het voorjaar ga ik het proberen te zaaien.
Prettige dagen en tot de volgende bijeenkomst.

Wat een leuke verrassing, het kaartje met bloemenzaad; hartelijk dank voor deze attentie!
vriendelijke groet

Dank voor de attentie, een bloemrijk 2021 kunnen ze ons niet meer ontnemen.

Vandaag een kaartje van jullie ontvangen met daar in een pakje zaad van de Chinese Anjer.
Leuk dat jullie dit zo doen evenals het plantje afgelopen zomer (heeft het overleefd).
Dank je wel voor deze opsteker en wij wensen jullie alle goeds en een veeeeel beter tuinenjaar in 2021.

Wij bedanken u voor het mooie kaartje, met een pakje Duizendschoon zaad. Ook in het voorjaar ontvingen wij een Lavendelplantje van uw penningmeester. Wij zijn blij dat de afd. Voorne aandacht heeft voor haar leden in deze moeilijke tijd waar iedereen mee te maken heeft.
Wij wensen u prettige feestdagen en een voorspoedig, gezond 2021.
Wees voorzichtig en mogelijk tot ziens,

Ik vind het een leuk gebaar dat jullie de leden een kaartje sturen.
Laten we dit jaar maar gauw vergeten en hopen dat we elkaar weer zien bij de plantenruil van het voorjaar van 2021.

Dank je wel voor ………zomaar ’n klein GEBAAR!
We wensen jullie fijne feestdagen en een gezond 2021!
Groeten en hopelijk snel tot ziens,