foto's

Welkom bij Groei & Bloei, afdeling Voorne
Houdt u van groen, bloemen en planten? Hebt u plezier in tuinieren?
Deelt u uw hobby en uw liefde voor de natuur graag met anderen?
Dan bent u bij ons op het juiste adres! Onze leden wonen merendeels in Voorne-Putten.

Onze afdeling verzorgt in de regio Voorne tuincursussen, lezingen, excursies, workshops en andere groenactiviteiten.

Als lid ontvangt u het schitterende maandblad Groei & Bloei en ons kwartaalblad: Kleur en Fleur.

Meldt u dus aan! Voor vragen, suggesties of groentips kunt u mailen naar: web.genb.voornegmail.com.

En abonneer u meteen op de gratis nieuwsbrief.

Nieuw

12 juni is de jaarlijkse open tuinenavond van Groei & Bloei Voorne geweest. Met de foto's die daar genomen zijn  kunt u daarvan nagenieten. De foto's zijn van de redacteuren van Kleur en Fleur en van de website.

14 juni is een excursie gehouden naar de Natuurtuin in Oudenhoorn van de familie Meijer. Ook daar zijn foto's van te zien op deze website.

We mogen weer 4 nieuwe leden begroeten.

Open Tuinen Carrousel

In 2020 bestaat de afdeling Hoeksche Waard 40 jaar. Zij willen dan een "Open Tuinen Carrousel" organiseren in de hele regio Zuid-Holland-Zuid. We willen inventariseren of hier ook in onze regio Voorne belangstelling voor is. Lees de uitgebreide beschrijving.

20 juni 2019

Deze maand in Groei & Bloei