foto's

Welkom bij Groei & Bloei, afdeling Voorne
Houdt u van groen, bloemen en planten? Hebt u plezier in tuinieren?
Deelt u uw hobby en uw liefde voor de natuur graag met anderen?
Dan bent u bij ons op het juiste adres! Onze leden wonen merendeels in Voorne-Putten.

Onze afdeling verzorgt in de regio Voorne tuincursussen, lezingen, excursies, workshops en andere groenactiviteiten.

Als lid ontvangt u het schitterende maandblad Groei & Bloei en ons kwartaalblad: Kleur en Fleur.

Meldt u dus aan! Voor vragen, suggesties of groentips kunt u mailen naar: web.genb.voornegmail.com.

En abonneer u meteen op de gratis nieuwsbrief.

Nieuw

29 juni is een tuinreis naar Noord Brabant geweest. Daar werden drie verschillende tuinen bezocht. Foto's daarvan zijn van Leny van Waardhuizen.

We mogen weer 4 nieuwe leden begroeten.

14 juli 2019

Open Tuinen Carrousel

In 2020 bestaat de afdeling Hoeksche Waard 40 jaar. Zij willen dan een "Open Tuinen Carrousel" organiseren in de hele regio Zuid-Holland-Zuid. We willen inventariseren of hier ook in onze regio Voorne belangstelling voor is. Lees de uitgebreide beschrijving.

20 juni 2019

Deze maand in Groei & Bloei

mijn huis en tuin dieren
Knollentuin zonder ziel