foto's

Welkom bij Groei & Bloei, afdeling Voorne.
Houdt u van groen, bloemen en planten? Hebt u plezier in tuinieren ?
Deelt u uw hobby en uw liefde voor de natuur graag met anderen?
Dan bent u bij ons op het juiste adres! Onze leden wonen onder andere in Brielle, Oostvoorne, Rockanje, Rozenburg, Tinte, Vierpolders, Zwartewaal en Hellevoetsluis.

Onze afdeling verzorgt in de regio Voorne tuincursussen, lezingen, excursies, workshops en andere groenactiviteiten.

Als lid ontvangt u het schitterende maandblad Groei & Bloei en ons kwartaalblad: Kleur en Fleur.

Meldt u dus aan! Voor vragen, suggesties of groentips kunt u mailen naar: web.genb.voornegmail.com.

En abonneer u meteen op de gratis nieuwsbrief.

Nieuw

De nieuwe Kleur en Fleur is uit. Verschillende artikelen daaruit kunt u ook hier lezen:

Op 26 mei was de Bos en Burchtfair. Daar staan een aantal foto's van op deze site.

En kijkt u even naar het record aantal nieuwe leden na de laatste Bos en Burchtfair.

31 mei 2018

Deze maand in Groei & Bloei

Groene daken en heilzame kruiden - Blik op de tuin (854)
Het lot van de mot…