activiteiten

De jaarlijks door onze Groei en Bloei afdeling Voorne georganiseerde Kerstinn is op woensdag 12 december 2007.

Net als het vorig jaar is de lokatie in de entree hal van:De Leemgaarde

Patrijzenlaan 6 te Oostvoorne.

De zaal is open vanaf 19.00 uur.

Zoals altijd kunt u zelf uw kerststuk maken.

De toegang, hulp en adviezen van onze docentes en ervaren bloemschiksters, is gratis.

Wij vragen u om de benodigde materialen voor de kerststukken, zoals manden, schalen, kransen, kerstballen, mos, oasis, binddraad en het kerstgroen tegen een geringe vergoeding bij ons te kopen.

De bestuursleden van de KMTP-afdeling Voorne verzamelen dit alles voor u en het materiaal ligt dan al netjes uitgestald in de Leemgaarde, het is dus niet de bedoeling, dat u zelf schalen of kerstgroen meebrengt. Graag wel een scherp mesje en een snoeischaar meebrengen.

Tijdens de Kerst-Inn staan er voorbeeldstukken, gemaakt door vrijwilligers van onze bloemschikcursussen, die u met hulp van de docenten zelf kunt maken.

De voorbeeldstukken zijn vanaf 19.00 uur te koop. Als u een kerststuk uitgekozen hebt, wordt er een kaartje aan gehangen. Aan het einde van de avond om ca. 22.00 uur kunt u dan het kerststuk mee naar huis nemen.

Neem gerust uw familie, vrienden en buren mee, wij maken er samen met u weer een sfeervolle avond van en inschrijven is niet nodig.

Wilt u nog iets weten bel dan naar Elly Kool, tel. 484660 of Alma van den Berg, tel. 413924.

Waardebon

Als lid van Groei en Bloei krijgt u bij de ingang een consumptiebon voor u en uw partner

Vergeten smaakmakers en paradijskorrels (Blik op de Tuin - 884)
VAN VERVAL TOT HOTEL