Diversen

Bos & Burchtfair Oostvoorne - 28 mei 2011

De laatste zaterdag in mei, dat is dé dag voor de Bos & Burchtfair in Oostvoorne!

Dit jaar al voor de 7e keer op de vertrouwde, sfeervolle locatie aan de Hoflaan en een gedeelte van het Langoed Mildenburg, waar dankzij de welwillende medewerking van het ZuidHollands Landschap gebruik van gemaakt kan worden.
Dit unieke evenement, dat inmiddels bekendheid heeft opgebouwd tot ver buiten onze regio,mag zich weer verheugen in de aanmelding van tientallen enthousiaste deelnemers.
Tussen 10.00-17.00 uur laten zo’n 100 exposanten van alles zien op het gebied van tuinieren en buitenleven. Gespecialiseerde kwekers, heel veel planten, streekproducten zoals kazen, jams chutneys en kruiden. Mooie tuinmeubelen, solide gereedschappen, groenten en fruit, het is er allemaal op die prachtige plek in het Mildenburgbos en de Hofwei, naast het pittoreske gemeentehuis van Oostvoorne.
Gezellige, gastvrije terrassen bieden lekkere hapjes en drankjes en de mogelijkheid even uit te blazen van alle indrukken. Ook maken kunst, muziek en de welbekende scharensliep traditiegetrouw weer deel uit van de Bos en Burchtfair.
De kinderen kunnen dit jaar naast schminken, bloemschikken en kransen maken ook een ritje op een pony maken.
Uw aankopen kunt u tijdelijk in bewaring geven bij de ‘plantencrèche’, zodat u in alle rust verder kunt genieten van het uitgebreide aanbod of van een rondleiding op de historische Burcht door de Huurlingen van Voorne.
De toegang tot de fair is gratis! Dit dankzij een aantal trouwe sponsoren waar de organisatie van de Bos & Burchtfair steeds weer een beroep op kan doen.
Voor informatie kunt u bellen met (0181) 48 49 64 of kijk op www.bosenburchtfair.nl..

meer
18
Jun
Het begin
18
Jun
Tuinieren op een balkon, op 10 hoog