Op zaterdag 21 juli zijn wij naar de Floriade in Venlo geweest.
Voor onze Groei & Bloei afdeling was het vanzelfsprekend, dat ook wij deze internationale Wereld Tuinbouw Expositie gingen bezoeken.
Sinds 1960 wordt deze tentoonstelling elke tien jaar in Nederland georganiseerd. Het thema was dit jaar: Theater van de Natuur. Er waren vijf unieke werelden, van elkaar gescheiden door bosgebied. In één van die vijf werelden “Green Engine” waren vier tuinen aangelegd door leden van Groei & Bloei. Onze vereniging had een eigen openluchtpaviljoen. Hier waren ook borders te zien met alle planten uit het Groei & Bloei 26-planten plan.
Er was veel te zien, en het was ver weg, maar door in de bus te stappen, kwamen we er comfortabel, hoefden we niet in de rij voor de kassa te staan en omdat wij deze keer besloten met een diner op de terugweg, was dit eigenlijk een kleine vakantie!

Bloemendingetjes
Frankrijk vakantieland - Blik op de tuin no. 915