Diversen

DE KERST-INN 2012

De jaarlijkse Kerst-Inn was op donderdag 13 december 2012 van 19 tot 22 uur in het Cultureel Centrum “De Man”, Burgemeester Letteweg 30 te Oostvoorne. Zoals alle jaren hiervoor kon u uw eigen kerststuk maken. De toegang, hulp bij het maken van kerststukken en advies van onze docentes en ervaren bloemschiksters was gratis. Wij vroegen u om de benodigde materialen voor de kerststukken tegen een geringe vergoeding bij ons te kopen. Wij hadden ook dit jaar weer heel veel mooie soorten groen, schalen en potten voor u klaarliggen. Natuurlijk waren er ook kerstballen, kaarsen, kerstband, binddraad, oasis en nog veel meer. Het was niet de bedoeling dat u zelf schalen of kerstgroen meebracht. Graag wel een snoeischaar en een mesje.

Tijdens de Kerst-Inn stonden er voorbeeldstukken, gemaakt door vrijwilligers van onze bloemschikcursussen, die u met hulp van de docenten zelf kon maken. De voorbeeldstukken waren te koop. Als u een kerststuk uitgekozen had werdt er een kaartje aan gehangen en kon het aan het einde van de avond om ca. 22 uur mee naar huis genomen worden.

U was van harte welkom op de Kerst-Inn en neem gerust uw familie, vrienden en buren mee. Samen maakten we er weer een sfeervolle avond van, inschrijven was niet nodig.

 
meer
18
Jun
Het begin
18
Jun
Tuinieren op een balkon, op 10 hoog