Diversen

DE KERST-INN 2012

De jaarlijkse Kerst-Inn was op donderdag 13 december 2012 van 19 tot 22 uur in het Cultureel Centrum “De Man”, Burgemeester Letteweg 30 te Oostvoorne. Zoals alle jaren hiervoor kon u uw eigen kerststuk maken. De toegang, hulp bij het maken van kerststukken en advies van onze docentes en ervaren bloemschiksters was gratis. Wij vroegen u om de benodigde materialen voor de kerststukken tegen een geringe vergoeding bij ons te kopen. Wij hadden ook dit jaar weer heel veel mooie soorten groen, schalen en potten voor u klaarliggen. Natuurlijk waren er ook kerstballen, kaarsen, kerstband, binddraad, oasis en nog veel meer. Het was niet de bedoeling dat u zelf schalen of kerstgroen meebracht. Graag wel een snoeischaar en een mesje.

Tijdens de Kerst-Inn stonden er voorbeeldstukken, gemaakt door vrijwilligers van onze bloemschikcursussen, die u met hulp van de docenten zelf kon maken. De voorbeeldstukken waren te koop. Als u een kerststuk uitgekozen had werdt er een kaartje aan gehangen en kon het aan het einde van de avond om ca. 22 uur mee naar huis genomen worden.

U was van harte welkom op de Kerst-Inn en neem gerust uw familie, vrienden en buren mee. Samen maakten we er weer een sfeervolle avond van, inschrijven was niet nodig.