Diversen

Nou boften we vorig jaar al zo dat de aanvraag voor “Hovenier Helpt” werd gehonoreerd, dit jaar werd er weer een klus door dezelfde hoveniers geklaard. Hoveniersbedrijf Buitenleven en hoveniersbedrijf Dennis Bouter kwamen weer in actie!

Het is al even geleden dat Meneer Went is gevallen tijdens een reisje van de Groei & Bloei. Destijds heeft hij daarbij zijn heup gebroken. Daar heeft hij een tijd voor in het ziekenhuis gelegen en lang moeten revalideren. Veel van onze leden hebben hem toen met een bezoekje verrast of hem met een kaartje een groot plezier gedaan. Inmiddels is hij weer op de been en kan in zijn huis aan de Vleerdamsedijk weer uit de voeten. Alleen was de bestrating om zijn huis daar dusdanig verzakt dat Joke Poortvliet zich zorgen maakte of dat wel goed zou gaan. Nog een keer vallen als je 96(!!) bent isniet fijn.

Zij heeft meneer Went opgegeven voor de actie “Hovenier Helpt”. Dit is een landelijke actie waar hoveniers uit heel Nederland aan meewerken en op tal van plaatsen, gratis projecten uitvoeren. En, hoe geweldig, werd ook dit project gekozen om uitgevoerd te worden. Beide hoveniers hebben het pad rond de woning opgehoogd en opnieuw gelegd zodat meneer Went weer veilig rondom zijn woning kan lopen. Meneer Went blij, Joke Poortvliet kan weer gerust slapen en ook beide hoveniers gingen met een voldaan gevoel weer huiswaarts! Mooi!!

Vergeten smaakmakers en paradijskorrels (Blik op de Tuin - 884)
VAN VERVAL TOT HOTEL