Tuinenreisje naar Gelderland

Op vrijdag 21 juli bezoeken wij de Kijktuinen in Nunspeet. Op een 4.5 ha groot terrein zijn door tuin- en landschapsarchitect Leen Goedegebuure verschillende tuinen ontworpen en aangelegd, elk met een eigen thema, sfeer en karakter. Het hele seizoen zijn er bloeiende planten te zien. De Kijktuinen kunnen voor onze eigen tuinen een bron van inspiratie zijn. Hier wordt ook de lunch voor ons verzorgd.

Dan rijden we naar Stroe naar de tuin “Klein Boskoop”. De oorspronkelijk Boskoopse kwekers Sjaak en Ellen van Vliet verhuisden na hun werkzame leven naar Stroe en begonnen daar een kwekerij die langzaam maar zeker veranderde in één grote tuin.
Ook hier verschillende thema’s die vloeiend in elkaar overlopen.

Aan de overkant van de weg ligt lavendel-boerderij “Granny’s Bouquet”. Deze lavendeltuin is 5000m² groot en uniek in Nederland. Het uitzicht over de verschillende lavendelvelden is overweldigend. De tuin heeft verschillende zitjes. En er is ook een theeschenkerij waar lavendelproducten te koop zijn, zoals lavendelzeep, -olie, -limonade en geurzakjes.

De prijs van dit reisje is € 50.00 voor leden en € 55.00 voor niet-leden dit is inclusief vervoer, entree tuinen, koffie met iets lekkers, lunch en fooi voor de chauffeur. Wij vertrekken resp. uit Rockanje, Oostvoorne, Brielle en Rozenburg om 8.00 u, 8.10 u, 8.20 u. en 8.30 u. Aanmelden bij Anita Schuurman Hess 0181-482780 of bij Boukje Rip 0181-407950

Opens external link in new windowzie filmpje

Kijktuinen Nunspeet
Klein Boskoop