Diversen

Open tuinenavond

Op 21 juni van 19.00 uur tot 21.00 uur

Helaas kwam het in de Tuinweek net niet uit, maar we zijn blij dat het aansluitend aan de Tuinweek wel mogelijk is. Dit jaar hebben we weer 3 tuineigenaren bereid gevonden om hun tuin open te stellen.

Berckkruiden.

We mogen kijken bij Nadet Somers en Dieks Nagelhout. Extra leuk omdat het thema van de Tuinweek “Kruiden” is. Zij hebben een educatieve kruidentuin met geneeskrachtige, Indische en culinaire kruiden.
Tijdens de lezing van 8 maart jl., na afloop van de ALV, heeft Nadet hier al vol passie over vertelt.
Nadet maakt ook verfstoffen van haar kruiden en ze drukt af met de planten uit haar tuin. De moeite waard om het met eigen ogen te gaan aanschouwen.
Dieks is beeldend kunstenaar en zijn beelden zijn ook te bewonderen.
Nadet Somers en Dieks Nagelhout
Berkenrijs 14
Rockanje

Joke en Kees Poortvliet.

We zijn ook te gast aan de Rietdijk 2. Een heel gezellige tuin waar de afgelopen jaar veel buxussen  gerooid zijn, wat voor hun wel even wennen was. Achterin de tuin is nog een leuke kleine moestuin.
Joke en Kees Poortvliet
Rietdijk 2
Rockanje

Roos Garden

We mogen nog een keer bij Roos en Aart Oudwater in de tuin kijken. Een tuin die goed in balans is. Er is heel veel moois te zien. Vijvers, borders met planten in het roze en paars, paadjes die leiden naar verborgen hoekjes en zitjes. Altijd een feestje om er rond te mogen kijken.
Roos en Aart Oudwater
Middelweg 34
Rockanje

We wensen u een heel gezellige avond!

meer
 
18
Jun
Het begin
18
Jun
Tuinieren op een balkon, op 10 hoog