Creatief met bloemen nr. 1

Anneke van Paridon is 40 jaar werkzaam geweest in het mooie bloemenvak. Met een vader als bloemenkweker kon dat ook niet missen. Ze was mede-eigenaar van een bloemenzaak in Voorschoten en ze werkt nog steeds als arrangeur op bloemententoonstellingen, waaronder de Keukenhof en diverse bloemencorso’s. Ook geeft ze al ruim 20 jaar workshops en die ervaring kan ze goed gebruiken bij het verzorgen van cursussen voor Groei en Bloei.

Tijdens de cursus “Creatief met bloemen” in Oostvoorne leert u een leuke decoratie voor thuis te maken. Diverse technieken komen tijdens deze lessen aan bod. Daarnaast is er ruimte voor een stukje theorie waarin o.a. het een en ander wordt verteld over het verwerken en verzorgen van bloemen en blad materialen. Bij deze cursus zorgt u zelf voor de bloemen en neemt u uw eigen gereedschap mee.

U kunt zich opgeven per 4 lessen van 2 uur.

• Docente: Anneke van Paridon
  • Donderdagmiddag van 13.30 uur tot 15.30 uur

• in Het Dorpshuis
    • Pinnepot 9a
    • Oostvoorne

• Data 2018: 04/10, 25/10, 15/11 en 06/12
  • Data 2019: 24/01, 14/02, 07/03 en 28/03
  • Cursusgeld: € 40,-- voor leden, niet-leden € 45,--
Informatie en aanmelden

Voor aanmelden, of informatie over de cursussen en workshops kunt u contact opnemen met:

Betaling cursussen en workshops

U dient het cursus- /workshopgeld uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de cursus/workshop over te maken op rekeningnummer NL09 RABO03 5025 8163 van de Rabobank t.n.v. Groei & Bloei cursussen, Oostvoorne.

Uw betaling is tevens uw bewijs van deelname. Vergeet niet het cursusnummer te vermelden. Betalingen worden alleen teruggestort als een cursus niet doorgaat wegens te weinig deelname.

Kosten bij annulering

Wanneer u de cursus of workshop annuleert na ontvangst van de bevestigingsbrief, of u verschijnt niet op de cursus/workshop en u kunt niet voor vervanging zorgen, dan brengen wij u 50% van de cursuskosten in rekening.

Vergeten smaakmakers en paradijskorrels (Blik op de Tuin - 884)
VAN VERVAL TOT HOTEL