Snoeicursus fruit nr. 2

Gedeeltelijk theorie en praktijkles. U leert hoe en wanneer u een boom of struik moet snoeien. Uiteraard is het belangrijk welk gereedschap u daarvoor gebruikt.

• Docent: dhr. V. Arndt
  • Zaterdagmorgen van 10.00 uur tot 12.00 uur

• In de boomgaard van dhr. J. van Buren,
    • Valweg 15
    • Oostvoorne

• Datum 2019: Zaterdag 16-02-2019
  • Cursusgeld: € 5,50 voor leden, niet-leden € 7,50.
Informatie en aanmelden

Voor aanmelden, of informatie over de cursussen en workshops kunt u contact opnemen met:

Betaling cursussen en workshops

U dient het cursus- /workshopgeld uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de cursus/workshop over te maken op rekeningnummer NL09 RABO03 5025 8163 van de Rabobank t.n.v. Groei & Bloei cursussen, Oostvoorne.

Uw betaling is tevens uw bewijs van deelname. Vergeet niet het cursusnummer te vermelden. Betalingen worden alleen teruggestort als een cursus niet doorgaat wegens te weinig deelname.

Kosten bij annulering

Wanneer u de cursus of workshop annuleert na ontvangst van de bevestigingsbrief, of u verschijnt niet op de cursus/workshop en u kunt niet voor vervanging zorgen, dan brengen wij u 50% van de cursuskosten in rekening.

Vergeten smaakmakers en paradijskorrels (Blik op de Tuin - 884)
VAN VERVAL TOT HOTEL