Workshop tuindecoratienr. 12

De schildpad die we gaan maken kan niet lopen maar hij is erg leuk. We maken hem van mos, gaas en winterharde vetplanten. Door de tijd wordt hij steeds mooier omdat het schild helemaal dichtgroeit.

• Docent: Anneke van Paridon
  • Zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur

• Kerkhoekweg 2
    • Tinte

• Datum 2019: Zaterdag 6-4-2019
  • Kosten: € 26,- voor leden, niet leden € 31 ,-
Informatie en aanmelden

Voor aanmelden, of informatie over de cursussen en workshops kunt u contact opnemen met:

Betaling cursussen en workshops

U dient het cursus- /workshopgeld uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de cursus/workshop over te maken op rekeningnummer NL09 RABO03 5025 8163 van de Rabobank t.n.v. Groei & Bloei cursussen, Oostvoorne.

Uw betaling is tevens uw bewijs van deelname. Vergeet niet het cursusnummer te vermelden. Betalingen worden alleen teruggestort als een cursus niet doorgaat wegens te weinig deelname.

Kosten bij annulering

Wanneer u de cursus of workshop annuleert na ontvangst van de bevestigingsbrief, of u verschijnt niet op de cursus/workshop en u kunt niet voor vervanging zorgen, dan brengen wij u 50% van de cursuskosten in rekening.

Zaaien 2019
zomertijd