Workshop hanging basketnr. 13

Met een hanging basket vol bloeiende planten heb je een fleurige eyecatcher. Wij zorgen voor een leuke variatie aan planten en een mooie basket.

• Docent: Anneke van Paridon
  • Woensdagavond van 19.30 tot 21.30 uur

• Kerkhoekweg 2
    • Tinte

• Datum: Woensdag 15 mei
  • Kosten, inclusief materialen, koffie en thee: € 36,- voor leden, niet-leden € 41 ,-.
Informatie en aanmelden

Voor aanmelden, of informatie over de cursussen en workshops kunt u contact opnemen met:

Betaling cursussen en workshops

U dient het cursus- /workshopgeld uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de cursus/workshop over te maken op rekeningnummer NL09 RABO03 5025 8163 van de Rabobank t.n.v. Groei & Bloei cursussen, Oostvoorne.

Uw betaling is tevens uw bewijs van deelname. Vergeet niet het cursusnummer te vermelden. Betalingen worden alleen teruggestort als een cursus niet doorgaat wegens te weinig deelname.

Kosten bij annulering

Wanneer u de cursus of workshop annuleert na ontvangst van de bevestigingsbrief, of u verschijnt niet op de cursus/workshop en u kunt niet voor vervanging zorgen, dan brengen wij u 50% van de cursuskosten in rekening.

Zaaien 2019
zomertijd