Voorjaarsworkshop Briellenr. 10

Met behulp van een frame en takken gaan we een boogschikking maken in pasteltinten op een wat hogere pot. Hiervoor gebruiken we o.a. diverse voorjaarsbloemen.

• Docente: Anneke van Paridon
  • Zaterdagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur

• Zalencentrum
    • Langestraat 76
    • Brielle

• Data 2019: 13-4
  • Kosten inclusief materialen, koffie en thee € 32,- voor leden, niet-leden € 37 ,-
Informatie en aanmelden

Voor aanmelden, of informatie over de cursussen en workshops kunt u contact opnemen met:

Betaling cursussen en workshops

U dient het cursus- /workshopgeld uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de cursus/workshop over te maken op rekeningnummer NL09 RABO03 5025 8163 van de Rabobank t.n.v. Groei & Bloei cursussen, Oostvoorne.

Uw betaling is tevens uw bewijs van deelname. Vergeet niet het cursusnummer te vermelden. Betalingen worden alleen teruggestort als een cursus niet doorgaat wegens te weinig deelname.

Kosten bij annulering

Wanneer u de cursus of workshop annuleert na ontvangst van de bevestigingsbrief, of u verschijnt niet op de cursus/workshop en u kunt niet voor vervanging zorgen, dan brengen wij u 50% van de cursuskosten in rekening.

Vergeten smaakmakers en paradijskorrels (Blik op de Tuin - 884)
VAN VERVAL TOT HOTEL