Verslag ALV 2018

Op de ALV waren naast 5 bestuursleden, 23 leden aanwezig. Tijdens de opening heette voorzitter Jacques Voogt iedereen en in het speciaal de jubilarissen, welkom. Dit jaar zijn 3 leden 50 jaar lid van onze afdeling: de heren van der Knaap en Eykman en mevrouw van Dijk. Mevrouw van Dijk is helaas enige weken geleden overleden maar haar zoon was aanwezig om de oorkonde en het horloge in ontvangst te nemen.

De vergadering verliep in goede orde. Frits Rip blijft nog 3 jaar penningmeester en Boukje Rip heeft te kennen gegeven dat ze ook nog 2 jaar deel blijft uitmaken van het bestuur. Ze stopt wel met het organiseren van de tuinreizen, dit wordt overgenomen door Corrie de Reus en Emmy van der Lee. Boukje gaat de lezingen voor haar rekening nemen.

Roelie Menneken is tijdens de vergadering afgetreden als bestuurslid. Haar taak, het verzorgen van Kleur en Fleur, wordt overgenomen door Leny Waardhuizen.

Aansluitend aan de ALV vertelde Lieuwe Westra van Tuinkeur het één en ander over het project "Hovenier Helpt", een initiatief van Tuinkeur. Tevens legde hij uit op welke manier en hoe er gesnoeid moet worden. Dat Lieuwe een vakman is bleek uit zijn duidelijk verhaal en antwoorden op de vele vragen.

Na afloop werd er nog gezellig nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje.

Eta