Activiteiten & Actueel

Open tuinen avond:
13 juni
19.00 - 21.30 uur.

De open tuinen avond wordt dit jaar een rondje Rockanje. Op de volgende adressen bent u deze avond van harte welkom:

 • Nienke en Herbert Lieman, Langeweg 50 te Rockanje

  De fraai gelegen tuin is modern ingericht, ligt beschut en is aangeplant met mooie bomen. Er is een fruitboomgaard met o.a. appelbomen. De borders rondom het grote gazon zijn aangeplant met veel heesters. Ook de paarden hebben er een mooie plek. Laat u verrassen!

 • Leny en Matthijs van Marion, Noorddijk 2A te Rockanje

  Hier treft u op een voormalige tuinderij een "gebruikstuin. Met daarin een kas met druiven , groenten en fruit. Er worden bijen gehouden voor wie het goed toeven is in de mooie borders rondom het gazon. Ook het naastgelegen natuurgebied bied meerwaarde aan deze tuin.

 • Jan en Leny van Waardhuizen, Middelweg 16 te Rockanje

  Dit is een jonge tuin, met de aanleg werd begonnen in het najaar van 2015. Toen zijn hagen, bomen aangeplant. De borders liggen rondom het huis en zijn in 2016 door Leny zelf gevuld met ruim 200 verschillende soorten vaste planten en ongeveer 60 verschillende heesters en struiken.
  Er is een blauw/wit gedeelte en de 2 helften van de border aan de zijkant van het huis zijn in spiegelbeeld. In een ander deel staan weer veel hortensia's. Zo heeft elk gedeelte een eigen kenmerk, maar overal heel veel bloemen.
  Ook is er een groot gazon met een paddenpoel en een vogelbosje. Langs de slootkant staan knotwilgen. De tuin is rondom omgeven door een natuurgebiedje.

Kortom een avond om naar uit te kijken.

meer
21
May
Alles is weer fris en groen
21
May
Blij van vrolijke akeleien