Nieuwe commissieledenstellen zich voor.

Corrie de Reus

Mijn naam is Corrie de Reus, getrouwd met Jan , twee dochters en een zoon , en ik woon in Simonshaven. Hier thuis hebben wij een melkveebedrijf en schapen, nu dus ook veel lammetjes...
Ik ben 53 jaar en mijn hobby's zijn mijn tuin, mijn werk thuis en ook twee dagen per week in een groentewinkel dus eigenlijk doe ik alles graag..

Via Emmy kwam ik in contact met Groei en Bloei en zo met Boukje en Anita.
Vorig jaar waren wij al benaderd maar kwam het er niet definitief door en dit jaar dus wel om de tuinreisjes te organiseren.
Best wel even veel te doen maar met Boukje en Anita op de achtergrond, hebben wij de mogelijkheid om geleidelijk erin in te groeien....zeg maar..
De contacten met de tuinen en de mensen zijn erg leuk en ik merk dat veel leden weten van de hoed en de rand.

Ik hoop op een gezellige en zeker leerzame tijd bij Groei en Bloei, ik doe mijn best !!!

Groetjes en tot ziens op een van de tuinreizen...,
Corrie

Emmy van der Lee

Mijn naam is Emmy van der Lee, ben 51 jaar en woon in Abbenbroek.

Ik ben geboren en getogen op het tuincentrum van mijn ouders. Als kind wist ik al heel zeker, plantjes en bloemetjes, dat wil ik!

Ik heb daar ook altijd gewerkt en na de pensionering van mijn vader ben ik naar Jan Roskam gegaan, beter bekend als Tuincentrum Voorne, waar ik al 19 jaar met heel veel plezier werk.
Mijn hobby's zijn.. jaja… tuinieren, bloemschikken en mooie wandelingen maken.

Ik vind het leuk om weer wat voor Groei & Bloei Voorne te gaan doen. Ik ben 24 jaar(!!) geleden gestopt met de bloemschiklessen en begin nu weer met veel zin aan de tuinreisjes, samen met Corrie.

Ik hoop u snel te zien bij een van de reisjes.
Groetjes,
Emmy

Leny van Waardhuizen

<

Mijn naam is Leny van Waardhuizen, ben getrouwd met Jan en woon "op" Rockanje. Ik heb de redactie van de Kleur en Fleur overgenomen van Roelie Menneken. Zij heeft dit alle jaren met veel inzet gedaan, waarvoor hartelijk dank Roelie.

Vanaf 1990 heb ik vele jaren meegewerkt aan de cursusorganisatie van onze vereniging. Daarna een aantal jaren de reisjes mede georganiseerd en andere hand- en spandiensten verricht voor "onze club". Als laatste was ik voorzitter van de jubileumcommissie voor het 40 jarig bestaan in 2003. Hieruit is de Bos & Burchtfair Oostvoorne voortgekomen. Ook hieraan heb ik met veel plezier meegewerkt.

Na enkele jaren een time-out te hebben genomen, o.a. door onze verhuizing naar Rockanje, is het leuk weer wat voor de afdeling Voorne te kunnen doen. Mijn grootste hobby is de tuin, hoe kan het ook anders. Daar breng ik vele uren in door. Daarnaast fietsen we graag, lezen veel en 's winters houd ik me bezig met handboekbinden. Ik hoop dat de nieuwe Kleur en Fleur bij u in de smaak valt, anders hoor ik het graag!

Leny

Alles is weer fris en groen
Blij van vrolijke akeleien