Van de voorzitter

Ruim 3 maanden geleden begon ik in mijn voorwoord over de zomer die al weken lang duurde. Inmiddels is het 11 oktober en nog steeds genieten we van zomers weer!
De bomen veranderen van kleur en laten de mooiste herfstkleuren zien: mooie gele en bruine tinten naast het prachtige rood van onder andere de amberbomen. Voor wie er oog voor heeft is het nu volop genieten.
We hebben onze najaarsplantenruildag kort geleden mogen houden bij de Oostvoornse molen waarmee we een steuntje in de rug hebben gegeven aan de stichting in hun poging om een grote prijs binnen te halen ten behoeve van hun restauratieplannen.
Ook bij deze gelegenheid mochten we weer een nieuw lid begroeten!
De laatste tuinreis hebben we enkele weken geleden gehad en wederom was de bus tot de laatste plaats toe gevuld, een mooi succes en een bewijs dat er veel belangstelling is voor deze activiteit van onze vereniging.
Onze herfst- en winteractiviteiten zullen nu "binnenshuis" gaan plaatsvinden, zoals lezingen, cursussen en straks de Kerst-Inn. Ik hoop daar weer velen van u te mogen begroeten.

Het gestreste gedoe over hoe om te gaan met de regels van de AVG is intussen aardig overgewaaid. De landelijke Groei & Bloei organisatie heeft de administratieve kant van de leden administratie geborgd en in de praktijk is gebleken dat de omgang met foto- en beeldmateriaal van onze activiteiten niet al te moeilijk is.

Jacques Voogt

De kracht van kruiden - Blik op de tuin no. 879