Van de voorzitter

Het is volop zomer wanneer ik dit stukje schrijf, en dat al weken lang!
De tuinen liggen er prachtig bij, hoewel hier en daar het water tekort wel wat zichtbaar begint te worden.
Zo'n mooie en lange vroege zomer komt niet zo heel vaak voor, dus genieten we er van met volle teugen.
Inmiddels is het al weer een week of zes geleden dat we de Bos & Burchtfair hadden, ook toen was het al schitterend zomers weer.
We kunnen wederom spreken van een zeer geslaagde fair waar duizenden mensen op af zijn gekomen. Het was dubbel geslaagd omdat we tijdens de fair maar liefst 13 nieuwe leden van Groei & Bloei mochten registreren!
Het is en blijft een schitterend evenement dat een fantastische uitstraling heeft van onze Groei & Bloei vereniging.
Vanaf deze plaats wil ik iedereen die zich heeft ingezet voor het slagen van dit evenement complimenteren met het resultaat maar vooral bedanken voor de vele uren van inspanning om dit grote evenement zo perfect te organiseren.

Het zal u niet ontgaan zijn dat alle verenigingen te maken hebben gekregen met de werking van de nieuwe AVG wet die op 25 mei j.l. is ingegaan.
Ook bij onze vereniging heeft dat de nodige aandacht en tijd gekost. Elders op deze site treft u een stukje aan waarin ik heb omschreven hoe wij binnen onze afdeling Voorne met deze nieuwe regelgeving omgaan.
Mocht u naar aanleiding hiervan nog vragen hebben dan horen wij dat graag.

De open tuinen avond op 13 juni was opnieuw goed bezocht, we telden in totaal 77 bezoekers.
Vanaf deze plaats wil ik Jan en Leny van Waardhuizen, Nienke en Herbert Lieman en Leny en Matthijs van Marion hartelijk bedanken voor het openstellen van hun tuinen.

Jacques Voogt