Van de voorzitter

Ik wens alle leden van Groei & Bloei, afdeling Voorne, een heel voorspoedig nieuwjaar toe.

Het nieuwe jaar plaatst ons gelijk voor een forse uitdaging! Onze vereniging moet namelijk op zoek naar een nieuwe secretaris (m/v). Ik wil belangstellenden uitnodigen zich te melden voor deze interessante bestuursfunctie.

In het nieuwe jaar hoop ik velen van u te mogen zien bij de activiteiten van onze vereniging: bij de plantenruil, bij een lezing of een cursus of bij één van onze tuinreizen of gewoon op de open tuinenavond!
Commissies en bestuursleden zijn druk in de weer om een interessant programma samen te stellen.

Ik ben heel blij dat de organisatie van de "Bos & Burchtfair Oostvoorne" het voor elkaar heeft gebokst om dit grootse Oostvoornse evenement opnieuw te laten plaatsvinden. En dit nog wel na het terugtreden van Lex Mooiweer en het plotselinge overlijden van zijn opvolger Piet Verschuren.
Complimenten voor de mannen en vrouwen die het met elkaar hebben opgevangen en er opnieuw vorm aan kunnen geven.

Ik hoop met u op een mooi, kleurrijk en fleurig nieuw tuinseizoen!

Jacques Voogt