Activiteiten & Actueel

Martje van den Bosch studeerde filosofie en was jarenlang docent aan onder andere de Avans Hogeschool. Sinds 2006 is zij fulltime met tuinen bezig: zij schrijft er over, ontwerpt voor anderen en zij werkt in de Tuinen in Demen, die zij met haar man heeft ontworpen en aangelegd.

De beleving van kleur in de tuin helpt om je eigen beleving van kleur en je eigen kleurvoorkeur te begrijpen. Maar het is ook een heel praktisch verhaal, met veel aandacht voor beplanting. Niet alleen éénjarige en vaste planten, maar ook bollen, rozen en bomen komen aan bod. Behalve een beschrijving hoor je handige tips voor de verzorging en doe je ideeën op om in je eigen tuin aan de slag te gaan. De presentatie wordt ondersteund door prachtige foto’s in power-point.

Iedereen beleeft kleur anders, dat zegt iets over de persoon en het zegt iets over de kleur. Factoren die daar een rol in spelen, komen aan de orde, evenals de eigenschappen en effecten van kleuren.

Plaats en tijd van de lezing:

Dinsdag 29 januari 2019
20.00 uur in
Bezoekerscentrum Tenellaplas
Duinstraat 12A
Rockanje.

Toegang voor leden is gratis, voor niet-leden € 5,00 p.p.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Boukje Rip, tel. 0181-407950.

Na de presentatie is het mogelijk om het boek “De beleving van kleur in de tuin” te kopen en te laten signeren. Prijs € 14,99.

herfstbladeren
Een hele Tours - Blik op de Tuin 876