Tuinreis zaterdag 18 mei 2019

Het is weer zover!!! We kunnen weer uitkijken naar een leuke, gezellige en fleurige dag uit.

De eerste reis gaat naar de Gardenista op landgoed Ophemert. Een bijzondere samensmelting van de groene wereld met prachtige showtuinen, amusement, bloemschikken, kwekers, moestuinen en nog heel veel meer.

Ook staat deze dag vol van belevingen op gebied van culinair, noviteiten, demo's, tuinen en workshops.

• ** Bij aankomst drinken we gezamenlijk koffie met wat lekkers, waarna iedereen zijn eigen route kan bepalen.
  • ** Om half 4 wordt iedereen weer in de bus verwacht, om rond half 6 weer thuis te zijn.
  • ** De kosten van deze dag zijn voor leden € 35,- incl. vervoer, entree en koffie met wat lekkers bij aankomst. Voor niet leden is de prijs €40,-.
Vertrektijden:
Plaats Bushalte Tijd
¡Geen bushalte! Carpoolplaats Zwartedijk/N57 8.00 uur
Rockanje Dorpsplein 8.10
Oostvoorne De Ruy 8.20
Brielle Firezone/Annahoevestraat 8.25
Vierpolders Seggelant bij de Landwinkel 8.30
Rozenburg Laan van Nieuw Blankenburg 8.40

We zien jullie graag op 18 mei,

Groetjes,

Corrie en Emmy.

Opgeven na 18.00 uur bij