Even voorstellen….

Ik ben Guus Reuter, 67 jaar en met ingang van 1 mei de nieuwe secretaris van Groei & Bloei afdeling Voorne.
Van origine afkomstig uit het Brabantse, woon ik inmiddels ruim 35 jaar in Hellevoetsluis, lang genoeg om me echt thuis te voelen op Voorne.
Gedurende die tijd heb ik ook bij de gemeente Hellevoetsluis gewerkt, waar ik in verschillende functies een steentje mocht bijdragen aan een plezierig woonmilieu in de gemeente.
Sinds 2 jaar behoor ik tot de groep gepensioneerden, waarmee er wat meer gelegenheid is gekomen om actief te zijn in het verenigingsleven.
En dat is, wat ik de komende tijd graag wil gaan doen: mij inzetten voor een bloeiend bestaan van uw vereniging.
Ik hoop u spoedig persoonlijk te gaan ontmoeten bij een van de vele activiteiten van Groei & Bloei.

Graag tot ziens,
Guus Reuter