Voorne

Tuinenreisjes

Sinds 2004 organiseren wij de reisjes naar tuinen in ons land.
Het liefst bezoeken we geen parken, maar mooie particuliere tuinen en kwekerijen.
Het feit dat wij maar 1 x een reisje moesten annuleren vanwege onvoldoende deelnemers bewijst dat er in onze regio heel veel enthousiaste tuinliefhebbers zijn, die zich graag (en vaak) opgeven voor onze excursies. Leuk voor ons, leuk voor Groei & Bloei Voorne!

De prijzen zijn redelijk, de sfeer in de groep is altijd opperbest, zodat wij steeds met veel enthousiasme een nieuw programma in elkaar draaiden.
Maar……..na 46 tuinreisjes te hebben georganiseerd ga je denken: “misschien is er wel iemand die komend jaar met ons mee wil lopen en ’t zó leuk vindt dat hij/zij het van ons over wil nemen. Het vinden van tuinadressen, het bespreken van de bus en een lunchadres en het berekenen van de prijs vergt wel wat tijd, maar is ook heel leuk.
Het is fijn om de reisjes met z’n tweeën te organiseren. Zo doet ieder waar hij/zij goed in is.
Als alles dan geregeld is, dan zit ons werk er bijna op en kunnen wij uitkijken naar de aanmeldingen en daarna naar de dag van het reisje, de prachtige tuinen, de vriendelijke tuineigenaren en de gezellige sfeer in de groep. Als u het leuk vindt om Groei & Bloei Voorne op deze manier als vrijwilliger te helpen, neem dan contact op met Anita Schuurman Hess, tel.081-482780 of Boukje Rip tel. 0181-407950