Voorne

Plantenruilen

Ondanks het opheffen van onze Groei & Bloei afdeling Voorne willen Frits Rip en Leny van Waardhuizen de planten ruilochtend blijven organiseren zolang dat financieel mogelijk blijkt en afhankelijk van de belangstelling.

Omdat we één en ander niet meer bekend kunnen maken via de Kleur en Fleur, hebben we besloten om hier vaste data aan te verbinden. Dat zijn de vierde zaterdag in april en de vierde zaterdag in september.

We zullen in de week voor de geplande datum ook een bericht in de streekbladen plaatsen.

Dat betekent, dat u op zaterdag 22 april en zaterdag 23 september tussen 10.00 en 12.00 uur welkom bent in de tuin van Jan en Leny van Waardhuizen, Middelweg 16 te Rockanje. Parkeren langs de slootkant. Een goede gelegenheid om nieuwe planten “te scoren” of overtollige planten een tweede kans te geven.  Dit geldt ook voor zaden, tuinboeken en tuingereedschap. Wilt u planten en zaden voorzien van namen, wel zo prettig voor de ontvanger!

Jan van Waardhuizen is bereid om uw tuingereedschap te scherpen.

We zien u graag op deze altijd gezellige activiteit. De koffie en thee staan voor u klaar!  Kom vroeg, anders vist u letterlijk achter de planten aangezien het ruilen meestal in het eerste uur al plaats vindt.