Voorne

Van de Voorzitter

Hè, hè… eindelijk is een geplande activiteit weer doorgegaan en wat waren we daar allemaal blij mee!
De opentuinenavond op 9 juni was gewoon feestelijk te noemen. Prachtig weer, gastvrije tuineigenaren en enthousiaste bezoekers.
Vanaf deze plaats wil ik de families van den Bos en van Adrichem vriendelijk bedanken voor het openstellen van hun tuinen.
Het was echt heel fijn om dit bij jullie te hebben mogen organiseren!

Wij kijken nu weer vooruit en zijn hoopvol gestemd dat de plannen die gemaakt zijn -zoals cursussen en workshops- gewoon door kunnen gaan.
Zoals gebruikelijk hebben we ook het plantenruilen op de agenda staan en het moet wel raar gaan als deze buitenactiviteit niet zou kunnen plaatsvinden.
De Herfstwandeling staat opnieuw op de agenda.
Wij hebben als bestuur serieus overwogen om nog een tuinreisje te organiseren. Echter de voorwaarden die hieraan verbonden zijn, dezelfde als in het openbaar vervoer, en de explosieve groei van de besmettingen op het moment van schrijven van dit stukje hebben ons doen besluiten om hier definitief vanaf te zien. Hoe jammer we dit ook vinden!

Ik wil nog graag even terugblikken op onze actie om alle leden een plantje te brengen en wil iedereen die zich heeft ingespannen de plantjes bij u thuis te bezorgen, hartelijk bedanken.
De vele spontane reacties die wij hebben mogen ontvangen waren hartverwarmend!

Jacques Voogt