Voorne

Van de Voorzitter

Eindelijk was het op 10 juni jongstleden mogelijk om een verenigingsactiviteit te organiseren.
Er konden twee heel verschillende en prachtige tuinen bezocht worden: van de familie van Ruiven en van de familie Lodder.
Het weekend van 20 juni waren er drie tuinen opengesteld van deelnemers aan de geplande, maar later geannuleerde, Open Tuinen Carrousel.
Voor de tuinliefhebbers was het weer genieten in de tuinen van de families Lodder en van Waardhuizen in Rockanje en van de familie Meijer in Oudenhoorn.

In de maand mei hebben wij alle leden verrast met een plant voor de tuin of op het terras of balkon. Wij hebben heel veel plezier beleefd aan het bezorgen van deze planten, we kwamen zo op een heel andere manier in contact met onze leden en hebben heel veel leuke en spontane reacties gekregen.

Helaas hebben wij moeten besluiten om definitief een streep te zetten door de tuinreizen van dit jaar. Dit kan gewoon niet ontspannen en veilig worden georganiseerd! Ook de lezingen schuiven we naar een later tijdstip. Uiteraard hopen we dat er in 2021 weer een volledig en aantrekkelijk programma kan worden opgezet.

Elders op de website kunt u zien welke activiteiten er dit jaar nog wel gehouden gaan worden. Eventuele wijzigingen of aanvullingen worden altijd via onze website en de nieuwsflits bekend gemaakt. Ontvangt u de nieuwsflits nog niet, meld u dan aan via de website.

Jacques Voogt.