Voorne

Van de Voorzitter

Het is gelukkig weer voorjaar. De dagen worden langer en de temperaturen wat aangenamer. Niet alleen voor ons mensen, maar ook voor onze tuinen.
We zien de natuur ontluiken, de eerste blaadjes zitten alweer in bomen en struiken en de bolgewassen kleuren onze tuinen. Ook is er volop werk, want het onkruid groeit net zo hard als onze planten.
Dit alles is voor mij "goed nieuws" en stemt mij vrolijk.
Het is jammer dat de activiteiten van Groei & Bloei Voorne toch nog steeds overschaduwd worden door de contactbeperkingen, die door de pandemie nog steeds noodzakelijk zijn.

Opnieuw, en voor het tweede jaar op rij, is het niet mogelijk de Bos & Burchtfair Oostvoorne te organiseren. Het werk van de organisatoren is helaas tevergeefs geweest.
Ondanks deze tegenslagen is het hele B&B team met veel enthousiasme nu al bezig van de Bos & Burchtfair Oostvoorne in 2022 een daverend succes te maken.
Men heeft onder andere de website gemoderniseerd, waardoor deze meer toekomstbestendig is door middel van connectiviteit voor de verschillende sociale media.
We hopen allemaal, dat de fair in 2022 wel door zal gaan!

Ook wij als bestuur van Groei en Bloei Voorne hebben wederom activiteiten moeten annuleren. Heel spijtig allemaal.
Plannen maken in deze tijd blijkt steeds opnieuw een uitdaging te zijn. Toch bekijken wij voortdurend wanneer welke activiteit weer mogelijk is.
De plantenruil van dit voorjaar was helaas niet mogelijk, maar misschien kan wel in september.

Voor de opentuinenavond van 9 Juni bekijken we wat mogelijk is. Uiteraard is dat afhankelijk van versoepeling van de regels.
Veel verder durven wij nog niet vooruit te kijken, al hopen wij natuurlijk wel dat vanaf juli meer mogelijk zal zijn.
Misschien komen wij wel met iets verrassends…

Jacques Voogt